Medarbetare

Advokat Ingemar Janson

Ingemar äger och driver advokatfirman Advokat Ingemar Janson AB. Han har varit verksam på advokatbyrå sedan 2004 och hela tiden med inriktning mot entreprenadjuridik och tvistelösning. Han har fram till 2016 arbetat på två advokatbyråer i Stockholm, varav den senare som delägare sedan 2009. I april 2016 startade han Advokat Ingemar Janson AB för att utveckla sitt företagande och sina tjänster mot en mer renodlad verksamhet. Kontoret placerade han i sin hemstad Uppsala av bekvämlighetsskäl men han rör sig fritt och tillhandahåller sina advokattjänster över hela landet.

Ingemar tog sin jur kand 1996 och var sedan verksam med undervisning och ytterligare studier på Juridiska institutionen i Uppsala en tid innan han gjorde tingstjänstgöring. Efter en kortare sejour på Livsmedelverket inledde han sen sin advokatbana.

Vid sidan av advokatyrket är Ingemar bland annat engagerad i sin gamla studentnation i Uppsala genom att vara ordförande i den s.k. Förvaltningsdirektionen och i Stiftelsen Södermanlands-Nerikes nations studentbostäder.

Telefon 070-515 56 06
E-post ingemar@advokatjanson.se

Rekrytering

Vill du arbeta med intressanta ärenden inom våra rättsområden? Vi söker en biträdande jurist med något eller några års erfarenhet, gärna av arbete med avtals- eller processrätt. Tingstjänstgöring är meriterande.

Skicka en intresseanmälan med cv och ett personligt brev till info@advokatjanson.se.